Bomtrekk, Lazy Jack/-bag, Kalesjer og solseil...

Lazy Jack/Bag

Sauleda Nautic er en luksuriøs tekstillinje som gir de beste resultatene innen flere bruksområder innen nautisk sektor. Stoffer laget for å tåle de tøffeste marine forholdene; Sauleda Nautic-stoffer inkluderer flere kvaliteter og behandlinger for å møte de mest krevende miljøene, noe som garanterer en utmerket ytelse. Akrylmaterial er ekstremt motstandskraftig mot værforholdene, det er stabilt og kan motstå råte, insekter, surt regn, UV-lys m.m. Materialet har minimal krymping og vanninntrenging forhindres gjennom en spesiell belegning av polyuretan (PU-impregnering) på baksiden.

Lazy Bagene har "mesh" duk i bunnen for evakuering av fuktighet og de kan også utstyres med stropper for å feste bagen til bommen når seilet er i bruk. Dermed er det ute av  veien når du seiler.

 

Den blå fargen er et bra valg, ettersom den er mest fargeekte – og dermed gir optimal beskyttelse

mot UV-stråler. (Mrk.Røde/brune farger blekner mest!)

 

Lyse farger er mest følsomme for UV-strålning og smuss, blekner mindre og gir grå farge med tiden.

 

Du kan velge mellom de ulike fargene her:

 

Prisforespørsel HER

Cover for Rulle Genua

Våre trekk til for-staget blir laget slik at de enkle å betjene. De er utstyrt med ett glidelås og tauverk til å stramme.

Sprayhoods og båtkalesjer:

Våre sprayhoods utarbeides i nært samarbeide med våre kunder. Vi utfører måling ved å plassere en” form” rundt den gamla sprayhooden. Eller vi bruker den «gamle» som mal. Deretter skjæres og sys det nye produktet med denne form.

På den måten vil den nye passe helt perfekt.

Solseil:

Vi har konkurransedyktige priser på alle typer av solseil for din hage, terrasse eller uteplass. Beroende på dine behov kan vi tilby ulike typer av material og vekt i mange farger.

Send oss en mål fast tegning og informer om spesielle forhold.

Deretter går vi gjennom prosjektet sammen.

Sprayhood, Lazy Bag og Bimini 

Her kan du laste ned fargekart:                       Vi bruker duk fra:
Sauleda logo.jpg